• LBA1001210 Hátsó felfüggesztés közgyűlés a LIFAN a SZÉL 520

LBA1001210 Hátsó felfüggesztés közgyűlés a LIFAN a SZÉL 520

  • Ft4 122

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Csomag Súlya: 0.45kg (0.99lb.)

Chmer M685 vízszűrő vízvezeték Szerelés Gyors Csatlakozó Csatlakozó WEDM-EZ Drót vágógép Alkatrészek

Megszakadt a kapcsolat, Gépek egy lenyűgöző sor jellemzője, hogy a futás különösen fenntartása vezeték gép könnyebb, mint a többi. Mint vezető EDM technológiával, az általunk kifejlesztett egy teljes körű fogyóeszközök kifejezetten arra tervezték, hogy tartsa működő készülékek az optimális hatékonyságot.

A legjobb az EDM berendezés, ki kell választani a legmegfelelőbb, leginkább következetes, magas színvonalú fogyóeszközök az alkalmazást, majd a gép.

Megállapítottuk, a jó hírnév, a mező Gyakorlat Útmutatók kis lyuk EDM fúrógépek. Ügyfél értékeli ezeket a termékeket a stabil, nagy pontosságú megmunkálást. Mi vagyunk az EDM fogyóeszközök szakember tud támaszkodni.

Lépjen kapcsolatba velünk még Ma!

Hogy a legjobb áron, a legjobb szolgáltatás,pls kedvesen

kommunikálni velünk, mielőtt vásárolni a termékeket.

Szállítás: - Kérem figyelmet, hogy a DHL-t megállítani, mint egy vatera piacterén raktár értesítő. Tájékoztatjuk, ha folytatódik. - Ha úgy dönt, e-EMS EMS, a Fedex, UPS, TNT, kérjük, keresse meg a linkek extra szállítási költség a boltban fizetni. Tudassa velünk, ha bármilyen kérdése. Köszönöm. http://Kereskedelmi-Nagykereskedelem.news/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Kereskedelmi-Nagykereskedelem.news/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Ha úgy dönt, CTR-FÖLD PICKUP, kérjük, vegye figyelembe, hogy kell, hogy vegye fel az árut a szállítási ügynök irodájában a város. Kérjük, ellenőrizze velünk, hogy ha van egy iroda a város vagy hol van a legközelebbi irodába, hogy te. - Nem garantee szállítási idő minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a Vámkezelés idő az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan az árut ellenőrizni. - A szállítási költség nem tartalmazza a behozatali vámok, adók, valamint a további díjak távoli területeken, valamint mások. - Kérem, legyen szíves megjegyezte, hogy a vásárlók vagy a felelős minden, vám, díjak, közvetítői díjak, adók, valamint a további díjak behozatalát az országba, ha van ilyen. A további díjakat lehet gyűjteni, ha a szállítás. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. - Kérem, vegye figyelembe, hogy a szállítási orosz CTR-FÖLD PICKUP, a hajózás ára frissült vámmal, a Vámot.

Címkék: csatlakozó cső, szerelvény, csatlakozó szerelvények, csatlakozó víz, Olcsó csatlakozó cső, szerelvény, Magas Minőségű csatlakozó szerelvények, Kína csatlakozó víz Szállítók

© Kereskedelmi-Nagykereskedelem.news. Minden Jog Fenntartva