• 25mm x 25mm 220V 60W Injekció Gép Zenekar Fűtés Rozsdamentes Acél fűtőelem

25mm x 25mm 220V 60W Injekció Gép Zenekar Fűtés Rozsdamentes Acél fűtőelem

 • Ft3 990
 • Ft4 641

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

 • dimenzió: 144*152*82mm
 • Névleges Szélturbina Bemeneti Teljesítmény: 600W
 • Névleges Napelem Bemeneti Teljesítmény: 300W
 • Alkalmazás: Wind Controller,Charger Controller
 • Maximális Aktuális: 20A
 • névleges feszültség: 12V/24V
 • Akkumulátor Feszültség Alatt Lekapcsolás: 21.6 V
 • Modell Száma: WWS04-24-N00D
 • Max Szélturbina Bemeneti Teljesítmény: 600W
 • Szélturbina Fék Aktuális: 20A
 • Bemeneti túlfeszültség lekapcsolás: 32V

 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Méret: 25cm x 22cm x 25cm (9.84in x 8.66in x 9.84in)
 • Csomag Súlya: 2.5kg (5.51lb.)

Napenergia-200W/300W/500W/600W 12V24V MPPT Szél Napenergia Hibrid Vezérlő CE/ROHS/ISO9001 Jóváhagyott & 3 Év Garancia

Bevezetés:

A fejlett szél/napelemes hibrid vezérlő kifejezetten high-end kisméretű szél/napelemes hibrid rendszer különösen alkalmas szél/napelemes hibrid utcai világítás rendszer szél/napelemes hibrid monitoring rendszer.A vezérlő képes irányítani szélturbina, valamint napelem, ugyanakkor pedig átalakítja a szél, valamint a napenergia elektromos árammá a DC terhelés használni,a felesleges energiát tárolni az elemeket. Fajták megjelenése, valamint a funkció, design,amely rugalmas, hogy megfeleljen a követelményeknek különböző ügyfelek.

Általában a Fényképeket a 200W/300W/500W/600W 12V/24V Szél Napenergia Hibrid Töltés Vezérlő(MPPT):

termék leírás:

Szél napenergia utcai lámpa vezérlő a hazai MPPT (power-követés) alkalmazott technológia, hogy a kis szélturbinák, a sikeres alkalmazása ez a technológia nagyban javítja az alacsony szélsebesség töltés hatékonysága jelentősen magasabb, mint a hagyományos PWM töltési módszer közel 30% - át.

Teljesítmény jellemzők:

1.) digitális design, a modul nem érintkező szerkezet, stabil, megbízható teljesítmény.

2.) MPPT technológia, szél indul, hogy megoldja az alacsony szélsebesség rajongó szunnyadó állapotban.

3.) szélturbina alacsony feszültségű töltés, töltés mintavételi pontokat úgy lehet beállítani. (PWM vezérlő előírja, hogy a ventilátor feszültség magasabb, mint az akkumulátor töltéséhez)

4.) 12V / 24V automatikus azonosítás, sokoldalúság.

5.) 200W-600W-sorozat az általános, kompatibilis minden típusú rendszerek.

6.) LCD kijelző fut adatok, kóros információs kijelző.

7.) Kettős kimenet, könnyű irányítani, idő, vezérlés, 24 órán kimenet, más kimenetet. 8.) A felhasználó által programozható. Beleértve a kimeneti mód, feszültség pont, boost pont, fény ellenőrző pont, idő, egyéb paraméterek

Védelmi funkció:

1.) szélturbina sebességkorlátozás védelem

2.) Alkatrész nyitott áramkör védelem

3.) anti-fordított védelem

4.) akkumulátor feszültség / kisülés védelem

5.) Akkumulátor le védelme

6.) Akkumulátor veszteség védelem

7.) túlterhelés elleni védelem

8.) Rövidzárlat-védelem 9.) Anti-fordított védelem

Utasítás a Szél, a Napenergia-Hibrid Rendszer

Alkalmazás:

⊃2; önálló szél/napelemes hibrid erőmű.

⊃2; önálló háztartási szél/solar hybrid power rendszer.

⊃2; Mobil Kommunikációs bázisállomások, autópálya, valamint az egyéb nem-lakossági régiók.

⊃2; a Part menti szigetek, távoli hegyvidéki, határon a régiók hiány vagy áram nélkül.

⊃2; Kormány demonstrációs projektek, táj világítás projekt, utcai világítás projekt stb.

Terminál Szél Szolár Vezérlő

Műszaki megjegyzés:

Az offgrid rendszer, mindig van egy pár ellentmondások, hogy a termék energia forrás energia abszorpciós a terhelés nem egyezik meg a problémát, m ay a következő a helyzet: 1. A tápegység adható ki, azzal a feltétellel, elegendő elektromos energia, a terhelés nem valószínű, hogy az akkumulátor tele van, így ez idő kell küldenünk áram áram tenni mentesítés feldolgozás, különben maradandó károsodást okozhat a berendezések;2. A tápegység nem elég a villamos energia támogatása valószínűleg jelenik meg, ha az akkumulátor töltöttsége ritkán vezet terhelés nem lehet normális munkát, ezért is kell, javítása villamosenergia-termelő kapacitás ebben a helyzetben.

A szél napelem rendszer, napelemek hatalom relatív, hogy a Szél turbina teljesítmény nagyon stabil tápegység, szóval volt egy kis szél, napenergia hibrid vezérlő elsősorban a szélturbina design a booster MPPT töltési technológia lépés - kevesebb ürítés funkció, illetve tekintettel a napelemek még egyszerű, de hatékony PWM töltési technológia.

Emlékeztető MPPT főként a legtöbb időt a sok részén a szél ereje nem elég, hogy támogassa a generátor, hogy a feltétellel, hogy az akkumulátor töltés, különleges működési elv: a szélturbina azzal a feltétellel, hogy a szél sebessége eléri a névleges szélsebesség, a keletkező feszültség, áram vagy nem éri el a névleges áram keresztül valós idejű megszerzése szélturbina segítségével erősítő áramkör feszültség, illetve áram a feszültséget az akkumulátor feszültsége, hogy a rendszer követelményeinek, a szoftver segítségével MPPT algoritmus, hogy a szélturbina a hatalom használni, amennyire csak lehetséges.

Lépés kevesebb ürítés funkció, főleg a célja, hogy az első esetben, amikor nincs szükség további energiát generál, az energia fogyasztása a szélturbina a kirakodás eszköz, az adatkezelő elkötelezett csatlakozó kirakodási eszköz, a felhasználó lehet kiválasztani a tényleges állapot, amikor a választani venni, w e javaslom, jó szél feltételek, mint például a tengerparti nyugat üres,konfigurálnia kell a kirakodás;egyes szárazföldi területekre, ahol a szél feltételek általános , javasoljuk, hogy próbálja meg beállítani a kirakodás.

Címkék: szél napenergia hibrid vezérlő, hibrid vezérlő, napelemes hibrid vezérlő, Olcsó szél napenergia hibrid vezérlő, Magas Minőségű hibrid vezérlő, Kína napelem, hibrid vezérlő Szállítók

© Kereskedelmi-Nagykereskedelem.news. Minden Jog Fenntartva