• ÚJ E1032 Membrán Billentyűzet

ÚJ E1032 Membrán Billentyűzet

  • Ft109 897
  • Ft120 766

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

  • Színes Besorolás: Black Touch GG706 50p universal touch screen black PG706
  • Termék Típus: Tablet LCD
  • Márka Név: lanjuu

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.5kg (1.10lb.)
  • Csomag Méret: 22cm x 22cm x 3cm (8.66in x 8.66in x 1.18in)

ONDA ONDA V702 Divat Kiadás kapacitív érintőképernyő 7 hüvelykes LCD-kijelző, 800X480 GM 50P

Típus: HD LCD kijelző

Méret : 7.0 inch

Származási Hely: Shenzhen

Arány: 16: 9

Pin kód : 50P rövid kábel vonal

Felbontás : 800X480

Utángyártott note

1. Mivel a vevő oka, hogy vásárolni a rossz árut, mert nem kell visszaadnia , nem tud tárgyalni a visszatérés, de még egyszer, hogy biztosítani kell, hogy nem befolyásolja a termékek értékesítése, a vásárlók kell tüntetni a visszaszállítás ! ! !

2 mind az áruk , vagy használt eladási ár , ha egy nagy mennyiség, kérjük lépjen kapcsolatba forgatható ár a tulajdonossal .

3 szállítmányok általában tapintat , hanem menj EH, kérjük, nevezze meg, amikor fényképezett futárszolgálattal lehet a szállítási annak érdekében, hogy jelezze, ellenkező esetben a tulajdonos szabadon választhat, expressz szállítás .

4. kincstárnok, raktárak szállítás előtt gondosan ellenőrizni fogják a gyereket ismét , győződjön meg arról, hogy a baba a kérdést nem lehet minőségi problémák ! Őszinte őszinteség első ~ ~ ~

5. a közös jó , hogy az árut nem csak hozzászólás , a negatív visszacsatolás, ha nem elégedett az áruk, hogy legyen egy hely, kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonos , a tulajdonos meg kell keményen dolgozni, együtt tárgyalni kell oldani , hogy visszatérjen az ön megelégedésére fog nagyon sima , de ha nem azért, mert a kommentár áruk , a negatív visszacsatolás , a tulajdonosnak meg kell vizsgálni a végén !

Számla Megjegyzés

1. elfogadás ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült vagy törött képernyő hiányzik , stb. mielőtt aláírják a szerződést. Ha sérült vagy törött képernyő, kérem, küldje vissza , vagy hívja az első alkalom, hogy elmagyarázzam a helyzetet , az eladó alapján a tényleges helyzetet kezelni a problémát . Azt aláírom, hogy az áru sértetlen ! ! !

2 a jel ép, a berendezések telepítése során rosszul , az étterem nem felelős ! ! ! Remélem, bocsáss meg nekem !!

Ünnepélyesen kijelentem :

Ha igen, akkor a folyamat vissza postaköltséget a vásárlók medve a vissza viselkedés okozta a vevő.

Címkék: onda v702, kapacitív érintőképernyő, érintőképernyő kapacitív, Cheap onda v702, Magas Minőségű, kapacitív érintőképernyő, Kína érintőképernyő kapacitív Szállítók

© Kereskedelmi-Nagykereskedelem.news. Minden Jog Fenntartva